Super Smash Bros. Brawl ook in co-op te spelen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het blijft maar goed nieuws regenen omtrent Super Smash Bros. Brawl, een van de grootste aankomende kleppers voor de Nintendo Wii. Volgens een bericht dat zopas op de officiële website van het spel is verschenen zullen we de Adventure Mode van het spel naast in ons eentje ook met twee in co-op mode kunnen spelen.

Tijdens het co-op-avontuur zal de camera steeds één personage volgen. Hierdoor moet de andere speler voortdurend opletten dat hij of zij in beeld blijft. Als de tweede speler uiteindelijk toch niet kan volgen, dan zal deze geteleporteerd worden naar de locatie waar de eerste speler op dat moment staat. Wordt de tweede speler echter door een vijand buiten beeld geslagen, dat telt dat, net zoals tijdens een "gewoon" potje Super Smash Bros, wel als een verloren levenspunt.

Nog voordat je aan de Adventure Mode begint moet je eerst de moeilijkheidsgraad kiezen. De gekozen moeilijkheidsgraad zal uiteindelijk de beloning beïnvloeden die je aan het einde van de rit krijgt, wat de replaywaarde dusdanig ten goede zal komen. Of we ook via internet met de co-op mode aan de slag zullen kunnen gaan is nog niet duidelijk, maar wie weet komt Nintendo binnen enkele dagen wel met een nieuwe aankondiging daaromtrent op de proppen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou