Studio achter BioShock gaat van start met nieuw project | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

2K Boston, de ontwikkelaar die ons het voortreffelijke BioShock bracht,heeft vandaag een paar vacatures online geplaatst. De studio heeftnamelijk nieuw talent nodig om mee te werken aan hun volgende groteproject. In de vacatures zelf is geen aanwijzing te vinden aan welkspel er precies gewerkt zal worden, maar de baanomschrijvingen wind ergeen doekjes om dat er geprogrammeerd zal moeten worden voor de Xbox360.

Toch is er veel kans op dat 2K Boston zich stilaanklaarmaakt om aan de productie van het vervolg op BioShock te beginnen,al is deze bewering op dit moment niets meer dan een gok. Opvallend isechter dat er in de vacature een rechtstreekse verwijzing zit naarBioShock:

If you have always dreamed of working at a developer that is cutting edge, makes awesome games, fosters creativity, and has a lot of fun then “would you kindly” go to our website and apply for one of our open positions.

Toevalof niet, maar kennen we het "would you kindly" gedeelte niet ergensvan? Mensen die BioShock reeds achter de rug hebben weten wel waar ikhet over heb. We houden jullie op de hoogte over de verdereontwikkelingen omtrent het nieuwe project van 2K Boston.

Is 2K Boston begonnen aan de ontwikkeling van het vervolg op BioShock?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou