Square Enix brengt Various Daylife vandaag uit op Switch en pc
Nieuws

Square Enix brengt Various Daylife vandaag uit op Switch en pc

Square Enix heeft Various Daylife vandaag op Nintendo Switch en Steam uitgebracht.

De game komt daarnaast op 16 september ook uit op PlayStation 4. Various Daylife verscheen oorspronkelijk in september 2019 op Apple Arcade. De game is ontwikkeld door het team dat ook verantwoordelijk was voor Octopath Traveler en Bravely Default.

Spelers verkennen in de game het pas ontdekte continent Antoecia, waar men een avontuurlijk leven in de stad Erebia leeft, inclusief beroepsprogressie, strategische verkenning en een innovatief gevechtssysteem. 

Spelers vormen hun personage met meer dan honderd dagelijkse taken en versterken zo hun band met de lokale bevolking. Op die manier krijgt men toegang tot verschillende beroepsklassen en vaardigheden. 

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Tony Hawk hint wederom naar aankondiging rondom gamereeks
Nieuws

Tony Hawk hint wederom naar aankondiging rondom gamereeks

Onlangs liet de skater al weten in gesprek te zijn met Activision

Tony Hawk, de ster van de Tony Hawk's Pro Skater-games en wereldberoemde professionele skater, heeft wederom gehint naar een aankondiging rondom de gamefranchise.

Op zijn Instragram plaatste hij gisteren een bericht om te vieren dat de eerste Pro Skater-game vijfentwintig jaar geleden uitkwam. Hij liet daarin weten dat hij enorm trots is op de reeks en dat de games veel voor zijn carrière en mogelijk zelfs de sport in het algemeen heeft betekend.

Hij sloot zijn bericht af met het volgende: "Ik mag niet hinten naar de toekomst van de reeks; maar er zal een toekomst zijn." Daarmee lijkt Hawk te hinten naar een aankondiging die in de steigers staat, al is niet duidelijk wat dat precies zal inhouden. Onlangs vertelde hij in een interview al dat hij weer in gesprek was met Activision en dat er aan iets werd gewerkt.

De laatste game rondom de skater is het in 2020 verschenen Tony Hawk's Pro Skater 1+2, een remake van de eerste twee games in de reeks. Sindsdien hopen veel fans dat ook latere delen binnen de franchise van een remake voorzien gaan worden, maar vooralsnog is er niets aangekondigd. In 2022 onthulde Hawk dat Vicarious Visions werkte aan Tony Hawk's Pro Skater 3+4, maar dat de ontwikkeling stopte toen de studio opging in Blizzard en werd hernoemd naar Blizzard Albany.

View post on Instagram
 

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
We geven tickets voor GameForce 2024 weg
Nieuws

We geven tickets voor GameForce 2024 weg

Nieuwe releases alvast in de vingers

Ook dit jaar vindt GameForce weer plaats in de Jaarbeurs. Om dat te vieren mogen wij van de organisatie kaartjes weggeven, zodat jij het evenement alleen of samen met een metgezel kan ervaren.

We geven twee keer twee tickets weg voor het evenement, dat op 5 en 6 oktober plaatsvindt. De Jaarbeurs in Utrecht staat die dagen in het teken van videogames, met speciale gasten, toernooien, cosplay en gave merchandise. Daarbij zijn er een aantal nieuwe en aankomende games te spelen. 

Dit jaar kun je op GameForce namelijk Dragon Ball Sparking! Zero, Little Nightmares 3 en Farming Simulator 2025 al voor release proberen. Ook The Eternal Life of Goldman, Titan Quest 2, de remake van Gothic en Undisputed zijn op het evenement te spelen.

We geven dus twee keer twee tickets weg, zodat jij het hele weekend of in ieder geval een dag samen met een vriend op de vloer van de Jaarbeurs kan lopen. Lijkt dit interessant, stuur dan een mail naar redactie@gamer.nl met daarin jouw meest geanticipeerde game van dit moment.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Kojima's spirituele Metal Gear-opvolger Physint bevindt zich in vroege conceptfase
Nieuws

Kojima's spirituele Metal Gear-opvolger Physint bevindt zich in vroege conceptfase

Ook benadrukt hij wederom dat O.D. nergens mee te vergelijken valt

Physint, de nieuwe spionagegame van Hideo Kojima, bevindt zich nog maar in een "vroege conceptfase".

Dat heeft Kojima laten weten in een interview met Variety. Hij vertelt daarin over zijn huidige werkzaamheden en begint daarbij over O.D., de vorig jaar aangekondigde horrorgame die hij met behulp van Microsofts cloudtechnologie ontwikkeld. "Het is een game, maar nergens vergelijkbaar mee. Ik kan niet teveel details geven, en het is moeilijk om uit te leggen, maar het is een beetje riskant en een uitdaging voor mij binnen de context van games."

Vervolgens haalt hij Physint aan, de nieuwe spionagegame die begin dit jaar tijdens een State of Play werd aangekondigd. "Er is ook een ander project, Physint. Het is een spionagegame, maar bevindt zich nog in een vroege conceptfase."

Verdere details over Physint zijn sinds de aankondiging nog niet gegeven, alleen dat het de grenzen tussen games en films zal vervagen door de nieuwste technologie in te zetten en graphics die dicht bij echte beelden komen te tonen. Kojima werd vooral bekend door de Metal Gear-franchise, teven spionagegames maar eigendom van Konami, waar Kojima een aantal jaar geleden is vertrokken.

Naast de hierboven genoemde games werkt Kojima ook aan Death Stranding 2: On the Beach, dat ergens in 2025 op PlayStation 5 moet verschijnen. Afgelopen weekend werden tijdens een presentatie op Tokyo Game Show nieuwe beelden van dat spel getoond.

Reacties

Login of maak een account en praat mee!