Sony reageert op GTA-exclusives Xbox 360 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Microsoft wilt graag iedereen laten weten dat niet Sony maar zíj de exclusieve rechten op de episodische content voor Grand Theft Auto IV hebben. Iedereen moet en zal weten dat alleen op de Xbox 360 de mogelijkheid bestaat het complete verhaal te beleven. Maar zal dit echt zo zijn? In een gesprek met Phil Harrison, grote man bij Sony, heeft 1UP wat informatie weten los te peuteren.

Na een vraag wat Sony's reactie zal zijn op de episodische content zal zijn, antwoordde Harrison dat Sony een zeer goede relatie met Rockstar heeft en dat er zeker gewerkt wordt aan een aantal projecten tu en beide grootmachten. Verder zei hij dat hij eigenlijk niet meer mocht zeggen hierover, maar dat iedereen zeker nog voor een verra ing komt te staan.

Wat Harrison hiermee nou echt bedoelt is onduidelijk, maar het lijkt er in ieder geval op het zeker van plan is Microsoft de loef af te steken en dat het Japanse bedrijf nog wat trucjes achter de hand heeft. Mi chien dat de GTA IV-content slechts voor een korte periode Xbox 360-exclusive zal zijn en dat ook PlayStation 3 bezitters na een tijdje de episodes kunnen downloaden. Binnenkort zal er meer info hierover komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou