Smash Bros Brawl-updates van afgelopen week | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ook de afgelopen week zijn er weer dagelijks updates verschenen voor de fighter Super Smash Bros Brawl. Hieronder vind je de updates van afgelopen week op een rijtje:

Maandag 10 december Vandaag is de Pokemon 'Bonsly' aangekondigd. Sommige zullen hem wel herkennen uit de latere Pokémon-spellen waarin hij verscheen. Bonsly zal in Smash Bros Brawl te gooien zijn naar vijanden waardoor zij met een vaart het scherm uit zullen vliegen! Hij is overigens wel te weerkaatsen met bepaalde technieken.

Dinsdag 11 december

Een van de opties uit Smash Bros Brawl is afelopen dinsdag aangekondigd, namelijk: Rotation mode. Veel mensen zullen het 'doorgeven van controllers' herkennen als ze met een groepje een multiplayer spel spelen. Smash Bros Brawl zal een ingebouwde optie hebben waarin er, aan de hand van in te stellen regels, bepaald kan worden hoe de controllers doorgegeven worden. Heb je even geen zin meer? Dan kun je aangeven dat je een potje overslaat!

Woensdag 12 december Vandaag is er meer bekend geworden over het Options scherm (wat je eigenlijk terug zult vinden in elke game). Een van de bijzondere dingen is dat je vier verschillende manieren van besturen zult kunnen instellen, namelijk: Wii-Mote met Nunchuck, Wii-Mote, Gamecube Controller of Cla ic Controller. Daarnaast zul je kunnen kiezen hoe groot de kans is dat bepaalde liedjes zich afspelen in levels.Donderdag 13 december

Vandaag is er een speelbaar level bekend gemaakt, namelijk: Mario Circuit. Een aantal van jullie zullen dit level herkennen uit de Mario Kart games. De kartende Shy-guys zullen je om de oren vliegen en je uit het level rijden als je niet voorzichtig bent. Ze komen zelfs niet alleen van achter, maar ook van links.

Vrijdag 14 december

Ook vrijdag zijn er weer A ist Trophies aangekondigd. Dit keer weten we dat Waluigi en Stafy (uit de game Densetsu no Stafy) aanwezig zullen zijn.

Waluigi zal tevoorschijn komen en een combinatie van verschillende aanvallen doen waarbij hij het afmaakt met een klap van zijn tennis racket!

Stafy, de ster, schijnt erg zeldzaam maar toch niet heel sterk te zijn. Hij zal een draai aanval doen op het moment dat hij tevoorschijn komt. Zoals je links kunt zien is de schattige Stafy wel kwetsbaar en kan hij dus geraakt worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou