Senator VS wil extra belasting op games | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is 1 januari, dus veel nieuws zal er vandaag niet zijn. Daarom maar een leuk berichtje om het begin van het nieuwe jaar met een grote groep boze gamers te beginnen.

In de Amerikaanse staat Wisconsin is een senator van plan om extra belasting te heffen op games. Met het geld wil de senator de hoge kosten van de overvolle jeugdgevangeni en betalen. Omdat, volgens de senator, games bij zouden dragen aan de hoge jeugdcriminaliteit, vindt senator Erpenbach dat  de games dan ook bij moeten dragen aan de kosten die games opleveren.

In de staat Wisconsin is sinds kort een wet aangenomen die ervoor zorgt dat 17-jarigen berecht mogen worden om zo de jeugdgevangeni en iets minder te belasten. Met behulp van de extra inkomsten van de game-belasting wil Erpenbach ervoor zorgen dat deze minderjarigen ook als minderjarig berecht kunnen worden, zonder dat de kosten te hoog worden.

Senator Erpenbach

Senator Erpenbach wijkt, ondanks de nodige kritiek, niet af van zijn plan. Hij is echter wel bereid te luisteren naar andere suggesties om op een andere manier de dure jeugddelinquenten te bekostigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou