Screenshots tonen Capcom's MotoGP-spelletje | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Spelletjes gebaseerd op de MotoGP lijken vooral te worden gemaakt om ons in verwarring te brengen. Jarenlang waren zowel Namco als THQ in deze markt actief en brachten ze steeds ongeveer tegelijk een nieuw deel uit, met een nummertje achter de titel. Namco maakte steevast de PS2-versie, terwijl THQ op de Xbox en PC actief was.

Inmiddels zijn de MotoGP-rechten voor de PS2-versie van Namco naar Capcom verhuisd en maakt THQ spelletjes voor de Xbox 360 en PC. En beiden hebben wijselijk besloten om de verwarring verder te voorkomen en in plaats van nummers, de laatste twee cijfers van het jaartal achter de titel te zetten. Wacht eens? Beiden?

Dus zodoende staan ons binnenkort twee verschillende MotoGP '07's te wachten. De screenshotjes die je bij dit nieuwtje kunt bekijken zijn dus van de PS2-versie van Capcom. Deze wordt gemaakt door Milestone, dat onlangs met SBK '07 zijn eigen grote concurrent ontwikkelde. In hoeverre SBK '07 en MotoGP '07 verschillend is, is dus maar de vraag; waarschijnlijk minder verschillend dan MotoGP '07 en MotoGP '07.

In ieder geval belooft MotoGP '07 van Capcom ons heel wat moois. Zoals unieke, let op dat woord, spelmodes. Wat kunnen we zoal verwachten? Wel, wat te denken van Time Trial, Championship, Quick Race, Challenge en Multiplayer? En dit allemaal met de officiële licentie van het MotoGP-seizoen 2007, inclusief alle rijders, motoren, teams. Verder zijn er variabele weersomstandigheden, een realistische simulatie van het rijgedrag en motorgeluid dat is opgenomen van echte MotoGP-motoren. Vroem!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou