RTS-titel Worldshift vindt onderdak bij RTL Games | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Worldshift, de nieuwe RTS van de makers van Knights of Honor, heeft onderdak gevonden bij uitgever RTL Games GmbH. Dit Duitse bedrijf, onderdeel van het grote RTL mediaconcern, was vooralsnog alleen bekend vanwege games gebaseerd op televisieseries als Cobra 11, en om sporttitels waaronder RTL Ski Jumping. RTL gaat zich nu echter ook richten op de core gamers en heeft daarom zelfs een nieuw label in leven geroepen, Black Inc. genaamd. Stoer!

RTL-games ziet in Worldshift een goede titel om het Black Inc. label kracht bij te zetten. "Ik ben ervan overtuigd dat Worldshift erin zal  slagen core gamers onze toewijding en kwaliteit vanaf het begin uit de verf te laten komen." zegt Holger Strecker, de managing director van RTL Games. "Het spel vormt een voorbode voor de rest van het Black Inc. portfolio, die we snel hopen te versterken met nieuwe titels."

Worldshift is een snelle RTS-game waarin je met artefacten die je in de spelwereld vindt, voor een groot deel de ontwikkeling van je team bepaald, in plaats van met een van te voren bepaalde tech tree. Desondanks zijn er drie behoorlijk verschillende ra en in het spel waarmee je kunt spelen, waaronder de normale mensen, die een veilig onderkomen hebben gevonden in de steden, en gemuteerde mensen, die buiten de steden leven en als Tribes door het leven gaan. Een derde ras, The Hive, is nog in mysterie gehuld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou