Rockstar is trots op Manhunt 2 en bedankt haar fans | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Rockstar heeft, in een bericht van dank aan de fans van Manhunt 2, het controversiële spel verdedigd. Bovendien pleit de ontwikkelaar ervoor dat games op dezelfde manier beoordeeld worden als andere media.

"We willen iedereen bedanken die tijd heeft genomen om contact met ons op te nemen over Manhunt 2", schrijft Rockstar. "We zijn heel trots op Manhunt 2 en we geloven dat het spel voortborduurt op wat het team bereikt heeft met het eerste deel. Manhunt 2 is ontwikkeld als een horror ervaring  en als M -rated [Mature]  titel, met dezelfde horror content als andere media.

Rockstar gaat nog even door en schrijft: "In tegenstelling tot veel andere mensen zijn we niet van mening dat computerspellen een speciale behandeling horen te krijgen van de autoriteiten. We hopen snel meer informatie voor jullie te hebben."

Manhunt 2 is al verboden in een aantal landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en Italië. Verder kreeg het spel een 'Adults Only' rating waardoor zowel Sony als Nintendo Manhunt niet op hun console wilde hebben. Als gevolg van dit alles heeft Rockstar haar plannen om Manhunt 2 uit te brengen tijdelijk uitgesteld.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou