Rez HD kost 800 punten, extra controllers voor vibratie | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Velen onder jullie zullen warme gevoelens krijgen bij Rez. Deze cultkla ieker voor de Dreamcast en later ook de PlayStation 2 wist muziek en gameplay op een originele en vooral geslaagde manier te combineren. Elke keer wanneer mensen voor kunst in games pleiten, wordt deze game wel eens genoemd. Q Entertainment staat hier dan ook bekend om. Zo is het ook de studio achter Lumines.

Vandaag werd bekend gemaakt dat Rez HD over een paar weken op Xbox Live Marketplace zal verschijnen voor 800 Microsoft punten. Dat is een prijs waar mee te leven valt, helemaal omdat het (incomplete) Lumines Live maarliefst 1200 punten kostte.

Ook kan je drie extra controllers gebruiken voor de game die zullen vibreren op de maat van de muziek. Helaas kan je niet gebruik maken van de Trance Vibrator, de hardware die bij de originele Rez uit kwam en bedoeld was om de beats extra tot je lichaam door te laten dringen (tot veel plezier van de mensen die er vrije sexuele gedachten op na hielden). Een paar extra controllers stellen in vergelijking niet zoveel voor, maar er trilt in ieder geval iets!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou