Resident Evil Umbrella Chronicles Impression door MetalSonic | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Resident Evil 1 Remake

Ik weet nog dat ik de Gamecube had en dat ik Resident Evil 1 remake erin gooide. Het genieten begon al met het mooie intro filmpje gevolgd door een mansion met de beste horror die ik ooit had meegemaakt. Je komt een kamer binnen en hoort slechts het getik van de klok, in de verte een schreeuw. Je wapen met slechts enkele kogels heb je in de aanslag en wanneer komt die zombie dan ?

Time to shoot

Waar je in Re 1 remake, waar ik hem nu maar mee ga vergelijken vooral ook veel momenten had waarbij je nauwelijks tegenstanders had en moest puzzelen is het in Umbrella Chronicles constant schieten. Af en toe pak je een item maar daarna is het weer schieten, schieten en schieten.

voor de fans

Ik kom meteen to the point, ja het is een heerlijke arcade shooter, nee als je de serie niet kent dan zal je er niet van onderste boven zijn. Het is echt ook voor de fans, en waar ik 1,0, 4 en de films heb gezien kan ik mijzelf wel een fan noemen. Genieten is het als je door omgevingen loopt waar je vele jaren terug nogal eens schrok. Degene die een fan zijn van de serie moeten hem gewoon in huis halen. Het gevoel als je weer door een tuin loopt en meteen de flashback hebt naar zoveel jaar terug dat je daar bepaalde dingen meemaakte. Maar ook de typemachines ( save dingen) staan precies op dezelfde plek

Co-op fun

In je eentje zal het erg leuk zijn, maar met zijn 2'n is het gewoon helemaal vet. Waar speler A bijvoorbeeld een shotgun gebruikt en speler B een machinegun zorg je er op die manier voor dat alle vijanden goed aangepakt kunnen worden.

Verder moeten beiede spelers af en toe op hetzelfde moment op een knop drukken om zo een tegestander succesvol te ontwijken. Met z'n 2'n is het gewoon 1 van de co-op games van het moment.

verslavend

Aan het einde van een level krijg je punten afhankelijk van de headshots, hoeveel enemies je kilde etc etc. Maar het leuke is is dat je niet alleen items vrijspeelt maar ook je wapens kan upgraden. En dat is oh zo verslavend. De shotgun naar level 4 of toch even een upgrade voor de rocketlauncher.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou