Resident Evil-games op iOS vereisen opeens internetverbinding bij opstarten

Resident Evil-games op iOS vereisen opeens internetverbinding bij opstarten

Dit was voorheen nog niet het geval

Wanneer de iOS-versies van Resident Evil 4 Remake, Resident Evil 7: Biohazard of Resident Evil Village worden opgestart, is er een internetverbinding vereist voordat men de games kan spelen.

Dit was voorheen nog niet het geval, maar op Reddit (via Eurogamer) merkt men op dat dit inmiddels wel zo is. Volgens de beschrijving van recentelijk uitgekomen updates zijn er veranderingen aangebracht aan het opstartproces, "waardoor er nu een internerverbinding nodig is bij het opstarten".

Een specifieke reden is vooralsnog niet gegeven door uitgever Capcom, al geloven sommige Reddit-gebruikers dat het een manier is om te checken of er geen sprake is van piraterij. Het maakt de games echter onspeelbaar voor mensen die op dat moment hun iPhone niet aan het internet kunnen verbinden. Hoewel veel mensen met een smartphone bijna altijd in contact staan met het internet op hun mobiel, hebben sommigen geen internetabonnement of kan men zich op een locatie bevinden waar geen bereik is.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm, dat is ook niet handig. Doe dan dat je eenmalig online moet zijn als je de game voor de eerste keer speelt. En dit dan ook voor de koop vermelden.

[Reactie gewijzigd door mole28 op 2 september 2024 - 16:02]

0

Aanbevolen voor jou