Red Dead Redemption 2-glitch geeft toegang tot nieuw gebied | Gamer.nl

Red Dead Redemption 2-glitch geeft toegang tot nieuw gebied | Gamer.nl

Een glitch geeft spelers toegang tot een nieuw gebied in Red Dead Redemption 2. Let op: dit gebied kan als spoiler worden gezien voor mensen die de game nog aan het spelen zijn.

Na het hoofdverhaal kunnen spelers op een bepaald gedeelte van de map Mexico zien. Dit gebied was toegankelijk in Red Dead Redemption, maar is geen echt onderdeel van dit nieuwe deel.

Door een glitch kunnen spelers echter aan de andere kan van de San Luis-rivier komen en in Mexico rondlopen. Er is weinig te doen, met maar één gebouw om naar binnen te gaan en verder geen items om te pakken. Ook het paard is hier niet beschikbaar. Er zijn verder een aantal a ets te zien die duidelijk niet in het uiteindelijke spel horen.

YouTuber ZacCoxTV toont in onderstaande video hoe de glitch werkt. Spelers moeten zover mogelijk in het westen van New Austin zijn en daar de rivier oversteken. Daarna moet er een bepaalde manoeuvre worden gedaan om via het paard op een muur te klimmen.

Het is niet duidelijk of Mexico ooit nog onderdeel wordt van Red Dead Redemption 2 via downloadbare content, of bijvoorbeeld in Red Dead Online, waarvan later deze maand de bèta start.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou