Rare praat over Banjo-Kazooie 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Velen zullen de Banjo-Kazooie franchise een warm hart toedragen, aangezien het een beregoede spellenreeks was op de Nintendo 64. Sommigen zullen zelfs beweren dat het Super Mario 64 naar de kroon steeg. In ieder geval mogen we op de Xbox 360 het langverwachte derde deel gaan spelen. Het is lang stil geweest rond deze titel en toen op Rare's kerstkaart het illustere duo met vacht en veren nogal somber voor zich uit staarde, vreesde men dat de ontwikkeling van de game mi chien wel van de baan was. Niets is minder waar, aldus een Rare-medewerker in een interview.

Gregg Mayles, de creative director van de Banjo-Kazooie franchise, heeft wat meer laten weten over dit derde deel. Hieronder een opsomming van de nieuwe feitjes.

Het derde deel speelt zich een aantal jaar na Banjo-Tooie af;Er zit geen shooter-multiplayer in het spel - er wordt buiten het interview om wel over een coöperatieve modus gespeculeerd;Je moet nog steeds puzzelstukjes, Jinjos en muzieknoten verzamelen, maar niet op de manier die je gewend bent;Banjo-Kazooie 3 zal vernieuwen maar de oude charme van het spel behouden;Er zit een nieuwe soort gameplay in die buiten deze game nooit echt gezien is in een game;Een aantal oudere levels komen terug, maar niet op de manier zoals je zou verwachten;Gamers krijgen meer vrijheid dan in voorgaande delen;De levels zijn niet groter of complexer dan in de vorige games, zodat ze intere ant blijven;Er komt weer een nieuwe overkoepelende wereld waar alle levels aan verbonden zijn, met de cryptische naam "Conflagration Violent";Er zitten wel verwijzingen naar de nieuwe Banjo-Kazooie in de Rare kerstkaart;Men durft nog geen uitspraken te doen over hoe ver men is met de game;Mumbo Jumbo is terug, maar heeft een nieuwe rol in het spel, net zoals Humba;Op de kerstkaart ligt de heks Grunty in de open haard.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou