Rare blijft fans van Banjo Kazooie plagen met stukjes info | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Tijdens redactievergaderingen is al meermaals gebleken dat heel wat personen achter Gamer grote fan zijn van de Banjo Kazooie-reeks. Helemaal verwonderlijk is dat natuurlijk niet, gezien de door Rare ontwikkelde games tijdens de gloriedagen van de Nintendo 64 behoorden tot de crème de la crème der digitale spellen. Met ongeduld kijken we dan ook uit naar het derde Banjo Kazooie-spel dat op dit moment voor de Xbox 360 in de maak is. George Kellion, de community manager bij Rare, heeft de laatste dagen wat kleine stukjes informatie over de titel losgelaten die we graag met jullie delen.

Ten eerste liet de man weten dat de aankomende Banjo Kazooie geen spel zal zijn dat enkel bij je kleine zusje in de smaak zal vallen. Hij hoopt dat het publiek positief verrast zal zijn door de keuzes die Rare heeft gemaakt tijdens de ontwikkeling van het spel. "Verder kan ik nu al zeggen dat fans van de reeks vooral in het eerste level veel zullen herkennen. Toch zal Banjo-Kazooie zeker geen traditionele platformer worden.", aldus Kellion.

Na deze kleine aankondigingen wist de community manager de aandacht te trekken door te vertellen dat we ons niet mogen blindstaren op de huidige visuele inhoud van de welbesporken teaser site. "De manier waarop Banjo Kazooie er uiteindelijk zal uitzien wordt binnenkort pas uit de doeken gedaan, baseer je finale oordeel dus niet op hetgeen er momenteel voor handen is rond de game.". Als laatste liet Kellion nog vallen dat hun aankomende Xbox 360-game een tentoonstelling zal worden van de technische expertise die bij Rare aanwezig is. Onze verwachtingen rond het nieuwe Banjo Kazooie-deel blijven alvast torenhoog na het horen van al deze dingen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou