Rainbow Six: Vegas 2 op één in de verkooplijst | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Zoals elke zaterdag mogen we weer aanshouwen voor welke games het geld over de toonbank heeft gerold. Afgelopen week zijn het vooral de fans van Rainbow Six geweest die naar de winkel zijn gelopen voor Rainbow Six: Vegas 2. De eerste week van de release lijkt vooral zijn vruchten af te werpen voor de Xbox 360-versie, die op de eerste plaats in het verkoopoverzicht binnenkomt.

Hoewel we de laatste weken konden zien dat bij multiplatform titels de PS3-versie vaak beter verkocht, zien we bij Rainbow Six: Vegas 2 het tegenovergestelde. Naast de Xbox 360-versie die zich op één positioneert, blijft de PS3-versie op de negende plaats hangen, net na de nummer één van vorige week: Army of Two. Vorige week zagen we ook bij Army of Two dat de Xbox 360-versie beter verkocht dan die op de PS3. Deze week is dat voor dit spel echter omgedraaid, aangezien we de PS3-versie op de zesde plaats vinden en de Xbox 360-versie op de achtste plaats.

Naast deze games zien we ook deze week weer dat Mario & Sonic en Brain Training hoog in de top blijven staan. Met A a in's Creed voor de Nintendo DS in de planning is de kans dat deze aankomende week binnensluipt in de top tien reëel aanwezig. Of Rainbow Six: Vegas 2 zijn positie zal versterken en of A a in's Creed aanwezig zal zijn, merken we volgende week.

Voor meer informatie en overzichten per platform kun je hier terecht.

Rainbow Six: Vegas 2 (Xbox 360)Mario & Sonic at the Olympic Games (Nintendo DS)Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii)Brain Training (Nintendo DS)More Brain Training (Nintendo DS)Army of Two (PS3)The Sims 2: Vrije Tijd (PC)Army of Two (Xbox 360)Rainbow Six: Vegas 2 (PS3)Super Mario Galaxy (Wii)


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou