Rabbids krijgen hun eigen tekenfilmserie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De animatieserie wordt gemaakt door Ubisoft zelf, binnen de in mei onthulde Ubisoft Motion Pictures-studio. Er komen in eerste instantie 26 Engelstalige afleveringen van een half uur. Het is nog onbekend of de serie ook vertaald gaat worden voor een release op de Nederlandse zender van Nickelodeon.

De Rabbids, wiens naam een combinatie is van het Engelse woord voor konijnen en voor hondsdol zijn - zijn bekendgeworden op Wii als de tegenstanders van het bekende gamepersonage Rayman. Na Rayman Raving Rabbids kregen de geestelijk gestoorde konijnen ook hun eigen games, zonder Rayman. De eerstvolgende game van de konijnen is Raving Rabbids: Alive and Kicking. Deze Kinect-game komt begin november uit voor Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou