PvP-modus wordt eind januari aan Marvel Snap toegevoegd

PvP-modus wordt eind januari aan Marvel Snap toegevoegd

Op 31 januari wordt de PvP-modus aan Marvel Snap toegevoegd.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd. De PvP-modus stond eigenlijk gepland voor een release eind vorig jaar, maar Second Dinner had iets meer tijd nodig. Daarbij waarschuwt het bedrijf dat als men op het laatste moment nog problemen tegenkomt, men de releasedatum nog kan uitstellen.

De PvP-modus maakt het mogelijk dat spelers het in de game tegen elkaar kunnen opnemen. De geplande update moet ook 'Series Drops' toevoegen. Dit zijn maandelijkse updates waarmee Series 5-kaarten naar Series 4-kaarten worden overgeheveld, en Series 4-kaarten naar Series 3-kaarten. Hoe lager de serie, hoe minder schaars de kaart. 

De Series 5-kaarten die deze maand naar Series 4 verplaatsen zijn Valkyrie, Super-Skrull, Bast, Shuri en Black Panther. De Series 4-kaarten die naar Series 3 gaan zijn Luke Cage, She-Hulk, Absorbing Man en Titania.

Marvel Snap is een collectible card-game gebaseerd op de films en comics van Marvel, waarin (anti-)helden van allerlei teams als de X-Men en Guardians of the Galaxy samenkomen. Gemiddeld duurt een ronde Marvel Snap drie minuten. Spelers hebben elk een deck van vijftien kaarten tot hun beschikking. De game is speelbaar op pc, iOS en Android.

Marvel Snap
Marvel Snap

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou