Puzzle Quest deze week op Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords is de Xbox Live Arcade-titel van deze week. Het spel, dat eerder al een succes was op de PSP en Nintendo DS, zal woensdag beschikbaar worden gesteld. Puzzle Quest kan worden omschreven als 'Bejeweled met RPG-elementen' en laat je een personage uitbouwen met tal van spreuken die je tijdens een potje ogenschijnlijk kla iek Bejeweled op je tegenstander los kunt laten.

De stenen die je tijdens het spel weet weg te spelen, dienen weer als mana om je spreuken mee uit te spreken. Ook zijn er speciale stenen met doodshoofden, waarmee je je tegenstander schade berokkent. Het spel kent een uitgebreide singleplayercampagne met meer dan 150 quests. Dat het spel zo uitgebreid is eist ook zijn tol, want je zult er maar liefst 1200 Microsoft-punten voor neer moeten leggen.

Voor de Amerikaanse Xbox 360-bezitters heeft Microsoft ook nog een ander spelletje in petto genaamd Yaris. Dit racespelletje is ontwikkeld ter promotie van de Toyota Yaris. Het spel is geheel gratis, maar bevat net als elke Xbox Live Arcade-titel gewoon 200 punten aan achievements. Helaas is het spel alleen in de VS en Canada beschikbaar, want ook hier zijn we van gratis achievements scoren niet vies, hoe slecht het spel ook mag zijn. Eh, heb ik dat echt gezegd?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou