PSP GoCam! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vooralsnog zijn er ieder geval weinig dingen om warm voor te lopen bij de camera. Je kunt foto's en filmpjes maken op lage kwaliteit, de camera heeft 1.3 megapixels en een minuscule lens, en die vervolgens op de PSP bewerken met het gratis te downloaden programmaatje GoEdit!.

Met GoEdit kun je filmpjes bewerken door er een effect overheen te gooien. Zo kun je een persoon in een oorlogsgebied zetten, of een kleurengloed over een filmpje heen gooien. De opties zijn beperkt en het resultaat amateuristisch slecht. Gelukkig is het programmaatje gratis, want na wat gepruts is de kans groot dat je er al snel weer mee ophoudt.

Een cijfer aan het cameraatje hangen heeft nu nog geen nut, want de potentie is nog verre van duidelijk. Het is de hoop dat Sony ook daadwerkelijk wat met de gadget gaat doen, want dat is de GoCam! nu: een redelijk nutteloze gadget. Foto's maak je toch niet met je PSP en alleen de filmpjes kunnen nog wel eens leuk zijn. Lange films maken en die bewerken zit er echter niet bij, want GoEdit houdt het niet langer dan 15 seconden vol.  Met heel veel fantasie kun je wel scènes achter elkaar plakken. Maar dan ben je wel gebonden aan de lage batterijduur van de PSP.

De GoCam! is op dit moment te duur (€49,99) voor wat hij doet. Geef het wat tijd en enthousiaste ontwikkelaars, en voor je weet zitten we ook in de trein met onze armen te wapperen met EyeToy PSP. Toch ligt onze hoop op iets geheel unieks voor het PSP-platform.

Onderstaand wat foto's en een filmpje gemaakt met de GoCam! met in de hoofdrol mijn jongste neefje:


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou