PSN krijgt hilarische comedy/adventure game Rat Race | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ontwikkelaar Super-Ego Games (SEG) heeft onlangs de eerste flarden aan informatie omtrent hun nieuwste game, Rat Race, losgelaten. Dit spel zal exclusief op PlayStation Network te downloaden zijn in de vorm van episodic content , wat wil zeggen dat er telkens een nieuw hoofdstuk beschikbaar gemaakt zal worden, waarna we weer een tijd moeten wachten voordat het volgende hoofdstuk online te vinden is.

Volgens SEG zal Rat Race een erg grappig spel worden, het script en de stemmen van de personages zouden door enkele hilarische personen gedaan zijn. Het niveau van de grappen is bovendien vergelijkbaar met die uit populaire Amerikaanse shows als Saterday Night Live, Comedy Central, South Park en Sex and the City, aldus de oprichter van SEG.

Rat Race zal in de kantoorgebouwen van het bedrijf BiggCo plaatsvinden, een plaats waar zowat alles wat zou kunnen mislopen ook daadwerkelijk volledig de mist in gaat. Als speler is het dan ook je doel om gewoonweg een dag op kantoor te overleven, een opdracht die volgens de makers al moeilijk genoeg zal zijn.

Tijdens Rat Race zullen er, naast heel wat grappen en grollen, ook puzzels, sluipmi ies en loopraces uitgevoerd moeten worden. SEG beschrijft hun game als een interactieve sitcom, al klopt die vergelijking maar tot op bepaalde hoogte.

* Enkele attente bezoekers hebben ons erop gewezen dat de onderstaande beelden reeds beschikbaar waren, waarvoor dank.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou