Pre-release bonus pack voor Guild Wars: Eye of the North | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

NCsoft geeft zo vlak voor de release van de Guild Wars-uitbreiding Eye of the North nog een verra ing voor ons in petto. Op 20 juli verschijnt er een pre-release bonus pack waarin we theoretisch voor niets al wat content cadeau krijgen.

Het bonus pack bevat de wapens die ontworpen zijn in een eerder gehouden competitie plus een trial van de game die je 10 ingame uren of 14 real-life dagen kunt spelen. Ten slotte kun je ook meedoen aan het Sneak Peak Weekend dat van 24 tot 26 augustus gehouden wordt. Tijdens dit weekend kun je Eye of the North al uitproberen en wordt al je progre ie opgeslagen, zodat je na aanschaf van Eye of the North direct weer verder kunt waar je gebleven was.

En nu komt het intere ante aspect aan het bonus pack: het kan (in ieder geval in Groot-Brittannië) gratis in de winkel liggen. De prijs is te bepalen door de winkels zelf, in theorie kunnen zij er voor kiezen om de disc aan de balie te grabbel te leggen. Maar geldwolven geven niets cadeau, en dus komt NCsoft met een slimme tegenactie. Wanneer het bonus pack geld kost, kun je bij dezelfde winkel bij de aanschaf van Eye of the North zelf, het bedrag dat je betaald hebt voor het bonus pack hier vanaf trekken. Zo blijft de prijs van Eye of the North altijd hetzelfde. Een intere ante optie voor de fans.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou