Poging tot een review. Meer kletsverhaal. | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Tja.. Poe.. Oef... Superman Returns... ach.. wat zal ik eens zeggen. Eerlijk? Ik voel me wel eerlijk vandaag. 2 proefwerken later voel ik me nog steeds eerlijk. Voordat ik te horen kreeg dat ik niet meer mocht poepen op de WC omdat ie dan 'verstopt' raakt, was ik ook eerlijk. Ik wil 'm best wel zoeken, daar gaat het niet om. Ik ben eerlijk. Vandaag. Morgen niet. Vandaag. Dus hier komtie, de review. Stink-schijt-balle-Superman. Wist nooit dat Superman niet van Marvel was. Jullie wel? Is van DC-Comics. Waarschijnlijk 2 loners op een kamer met bureaulamp die strips in elkaar knutselen. En wat een sukkels, geven ze de rechten aan EA. Echt de laatste die je je kostbare rechten kan toevertrouwen is EA. Kijk eens die Harry Potter-games. Heb ik allemaal doormidden gebroken. Dat hoefde niet bij Superman Returns. Dat deed m'n Xbox al. Was eigenlijk wel blij. Jeee, kapoet. Ofzo. Wel een CD minder. Maar het was Superman Returns. Dus het kan me geen reet schelen. Oke, nu komt hij echt. Denk ik.

Superman Returns is gebaseerd op de film die uitkwam hoeveel jaar geleden dat ook mag zijn. Heb 'm niet gezien, geen tijd. Geen zin. Had het te druk. Met iets, waarschijnlijk. Volgens mij is hij ook helemaal niet leuk. Tenminste, die indruk kreeg ik na de game. Hoewel ik betwijfel of daar ook zoveel aliens, robots en gemuteerde schapen voorkomen. Maar de voorkant vind ik ook saai. Eigenlijk. Best saai. Alleen zo'n grote S. Sucker. Suigbal. Stinknerd. Stoner. Saaierd. Zo die laatste was mooi. Oke. Ik wil niet echt veel reviewen. Ofzo. Geen zin in. Maarja. Ik moet mijn boodschap duidelijk maken. Aan de wereld. Niemand mag dit spelen. Echt niet. Want het is niet leuk. Gewoon niet. N-i-e-t L-e-u-k. Niemand gaat het ontkennen. Het is gewoon echt NIET LEUK. Je vliegt rond. Oke. Leuk. Dan ga je naar de grond. Au, niet te lang die Y-knop indrukken want dan kom je nogal hard aan. uuhm. en dan? kijk eens daar. daar is iemand gewond. waarschijnlijk omdat je 'r hard gepatst heb. tsja, toch maar even oppakken die boel. en dan? dan loop je met een half-dood-mens in je armen. toch maar even vliegen. Heeeeel hoog. ben nu best hoog. en dan? A. A. AA. AAAAAAAAA. HAAAALOOO?? AAAA?? ik wil die doos laten vallen. zit er niet in. mag niet, zegt EA. mag niet mn reet. ik vind wel een manier. en dan? EA heeft mn a-knop van me afgepakt. ik zit vast. met een dikke scheizeholl in mn armen. niet echt spraakzaam, die meid. ligt er maar. kijkt een beetje wezenloos voor zich uit. mi chien als ik hard de Y-knop indruk. mi chien gebeurt er wat. gauw kijken. 'hold on tight' zegt superman. Ye het gaat lukken. oooh, toch niet. zachtjes en geleidelijk komt hij op de grond. loop ik nog steeds met dat mens rond.

en dan? weet niet. ik ga even door-internetten. ik heb er geen zin meer in. het zuigt. dik. en ik ben weg. uuhm. heb wel honger. dag dag.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou