PlayLogic rockt! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Laten we eerlijk zijn, PlayLogic staat nog niet bekend om de toptitels die ze hebben uitgebracht. Er zijn best aardige games verschenen, denk aan een Xyanide of Ancient Wars: Sparta, en er is dan ook een stijgende lijn te zien. Maar een echte klapper...die moet nog komen. En ik denk dat ik die onlangs gezien heb.

Ik liep dan ook stomverbaasd de PlayLogic cubicle uit op de Leipzig Games Convention. Zojuist had ik namelijk een ontzettend coole game gezien! En helaas, ik mag er helemaal niets over zeggen want het spel zit nog in de eerste ontwikkelfase. Oh, wat baal ik daarvan zeg! En ik kan me voorstellen dat PlayLogic ook zit te springen van ongeduld om dit pareltje aan de rest van de wereld te tonen.

Maar holy fuck! Wat ontzettend cool zag het eruit. Na 3x de trailer te hebben gezien was ik overtuigd van de originaliteit, de vernieuwende manier van spelen en de grafische kracht van dit spel.

Deze game zou PlayLogic wel eens heel erg sterk op de kaart kunnen zetten. Ik zou het dan ook echt heel erg jammer vinden als dit geniale concept verloren zou gaan. In de ontwikkelstudio van PlayLogic in Breda heeft een jongen een fantastisch idee gehad en dit uitgewerkt tot een product waar een beetje gamer heel erg enthousiast van gaat worden.

Als alles volgens plan verloopt en het spel op de markt komt, dan zou het wel eens de grote klapper van PlayLogic kunnen betekenen. Het is ze in ieder geval gegund met deze game.

Ik realiseer me goed dat deze column in feite nergens over gaat, dat mag helaas niet, maar ik ben zo enthousiast over het spel dat ik dat op een of andere manier toch kwijt moest. Ik zal jullie in ieder geval op de hoogte houden zodra er meer informatie door PlayLogic naar buiten mag worden gebracht!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou