Ook gewijzigde versie Manhunt 2 niet door Britse keuring | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Manhunt 2 blijft de gemoederen bezig houden. Nadat de Britse mediakeuringsdienst BBFC (British Board of Film Cla ification) de game in juni volledig afkeurde, met het gevolg dat de game niet in de winkel zou komen te liggen, volgde een reeks van berichten over het wel of niet verbannen van de game in andere landen.

Rockstar reageerde na het zoveelste bericht van verbanning met de aankondiging dat de game aangepast zou worden. Nu de aangepaste versie van Manhunt 2 door de BBFC getest is, blijkt echter dat de game nog steeds niet door de keuring heenkomt.

David Cooke, één van de bestuurders van de BBFC, geeft uitleg: "We hebben gezien dat de uitgever de game veranderd heeft, maar vinden dat de veranderingen niet van dusdanige aard zijn dat ze onze problemen betreffende de game aanpakken."

Cooke doelt hiermee met name op de 'execution kills', de heftig uitgebeelde moordbewegingen die de game zo kenmerken. Een paar van deze 'execution kills' zijn veranderd, maar veel zijn nog in tact gebleven. Het is nu aan Rockstar om ook aan de overige wensen van de BBFC te voldoen. Zo niet, dan komt de game niet in de Britse winkels te liggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou