Ontwikkelaar Jet Set Radio en eerste Yakuza-games terug bij Sega

Ontwikkelaar Jet Set Radio en eerste Yakuza-games terug bij Sega

Ryuta Ueda, bekend van Jet Set Radio en de eerste twee Yakuza-games, werkt weer bij Sega.

Ueda was de art director van Dreamcast-game Jet Set Radio en Xbox-vervolg Jet Set Radio Future. Ook werkte hij aan de eerste twee Yakuza-games. 

Ueda was al geruime tijd weg bij Sega en heeft de afgelopen negen jaar bij Yahoo! Japan gewerkt. Sinds mei is hij echter weer terug op zijn oude nest.

"Ik heb besloten ontslag te nemen bij Yahoo! Japan en terug te keren naar mijn oude bedrijf, Sega", laat Ueda weten op Facebook. "Ik ben erg dankbaar voor de vele mensen die ik heb ontmoet en de vele lessen die ik heb geleerd terwijl ik aan diverse projecten bij Yahoo! werkte."

Hij vervolgt: "Vanaf nu ga ik mij weer richten op het maken van games. Niet alleen om het fijne gevoel te krijgen dat ik weer iets creëer, maar ik moet ook glimlachen van de gedachte aan oude vrienden herzien en nieuwe mensen ontmoeten. Ik wil graag demonstreren wat ik met mijn ervaring heb geleerd."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben vrij vanavond. Wil je wat drinken, klik dan op de link om mijn profiel met het telefoonnummer te vinden ----- urlky.com/12m2f

0

Aanbevolen voor jou