Online-play voor Xbox 360-versie van Virtua Fighter 5 zeker | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Goed nieuws vandaag voor de Xbox 360-bezitters onder ons, en minder goed nieuws voor de Virtua Fighter-fans met een PS3. In een interview met Games Radar heeft Yoshihiro Tsuzuku, de director van de Xbox 360-versie van Virtua Fighter 5, bevestigd dat deze aankomende versie van de game ook online tegen andere personen te spelen zal zijn.

De Xbox 360-versie is voorzien van speciale online rangen, ondersteunt voice chat, biedt de mogelijkheid om naar opgenomen online matches te browsen, en er zal downloadbare content beschikbaar gesteld worden. De Xbox 360-versie zal ook voorzien worden van anti-aliasing, bevat meer voorwerpen om je karakter mee uit te rusten, meer computertegenstanders en een betere balans in quest-mode, betere prestaties in DOJO-mode en extra opnames voor de commentaarstemmen.

Dat er nu ineens online versus play aangekondigd is voor de Xbox 360-versie van Virtua Fighter 5, komt als een behoorlijke verra ing. Immers werd door de ontwikkelaars altijd volgehouden dat online play met deze game niet mogelijk zou zijn, vanwege het nauwkeurige frame-based vechtsysteem. Daar is men nu dus toch op teruggekomen en ongetwijfeld zullen PS3-fans hier niet blij over zijn. Wellicht ligt er echter nog een online update voor de PS3-versie van de game in het verschiet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou