No More Heroes naar mobiele telefoons | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De mobiele versie van het spel wordt door Suda omschreven als een 'social a a in battle'. De besturing is aangepast om beter aan te sluiten op het gebruik van een touchscreen en er zijn nieuwe coöperatieve en competitieve modi toegevoegd, evenals nieuwe wapens en personages. Wanneer No More Heroes naar Android en iOS komt, werd niet aangekondigd.

Marvelous AQL toonde nog drie mobiele titels, te weten JJ Rockets, Combo Kimaru en Buddy Monster. De drie games worden ieder ontwikkeld door bekende namen uit de Japanse game-industrie. JJ Rockets is een project van ex-Capcom-topman Keiji Inafune, Combo Kimaru van de voormalige producent van Capcom, Noritaka Futamizu, en Buddy Monster van Yuji Naka, die vroeger het Sonic-team leidde bij Sega. Of deze laatste drie titels ook buiten Japan uitkomen, is niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou