Nieuwe trailer Kingdom Hearts 3, Nomura pleit voor beperking spoilers | Gamer.nl

Nieuwe trailer Kingdom Hearts 3, Nomura pleit voor beperking spoilers | Gamer.nl

Er is een nieuwe trailer verschenen van Kingdom Hearts 3. In de trailer worden naast gameplay ook verschillende personages en locaties uit de Disney-franchise getoond. Tegelijkertijd is er een illegale-versie van de game gelekt en pleit regisseur Tetsuya Nomura voor het beperken van het lekken van spoilers voor de game.

In de nieuwste trailer van ontwikkelaar Square Enix zijn verschillende personages, zoals Jack Sparrow, Stitch, Rapunzel en Remy (Ratatouille) te zien. Daarnaast worden bepaalde elementen van het verhaal uitgelicht.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer van Kingdom Hearts 3.

Ondertu en is bekend geworden dat er een illegale versie van de game gelekt is waardoor er beelden op het internet zijn circuleren. Hierop heeft Kingdom Hearts 3-regi eur Tetsuya Nomura een officiële verklaring gegeven op Twitter.

In het bericht betreurt Nomura het dat de game vroegtijdig gelekt is. Daarnaast meldt Nomura dat bij Square Enix bekend is hoe het lek is ontstaan en pleit hij voor het zoveel mogelijk beperken van de verspreiding van de Kingdom Hearts 3-game.

Nomura benadrukt dat de epiloog en het geheime einde, die worden benoemd als de grootste spoilers van de game, pas later na de lancering worden uitgebracht. In dit geval worden de beelden dan ook niet getoond voor de lancering van de game om te voorkomen dat het uit kan lekken.

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 29 januari 2019 op Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou