Nieuwe StarCraft II-details onthuld | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Voor veel mensen is dé meest geanticipeerde game voor de PC het komende jaar natuurlijk StarCraft II. Het engelse blad "PC Gamer" heeft in hun laatste uitgave een uitgebreid artikel over de game, waarin een aantal zeer intere ante feitjes worden onthuld.

De zogenaamde "Heroes" (enorm sterke units) zullen minder management vereisen dan in WarCraft III het geval was en het maximale aantal aan units zal dit keer 200 stuks zijn. In de eerste StarCraft kon je maar een bepaald aantal units highlighten, maar het team denkt erover om de speler  de mogelijkheid te geven om nu een ongelimiteerd aantal eenheden te selecteren. Voor de mensen die nu voor de uiterst belangrijke balans in de game vrezen is er goed nieuws; Blizzard overlegt namelijk in een nauw samenwerkingsverband met de belangrijkste competitieve teams van Korea zodat de immer belangrijke balans gewaarborgd blijft.

Tergend lange veldslagen zijn nu definitief van de baan, Blizzard heeft namelijk aangegeven dat de ideale StarCraft II-match een minuut of twintig zall duren. Ook de systeemeisen worden even kort genoemd: Blizzard vind het namelijk erg belangrijk dat de game kan draaien op een low-end systeem. Wel is duidelijk gemaakt dat een Shader 2.0-videokaart vereist zal zijn.

Mocht je nog meer informatie over StarCraft II willen, dan zal je nog even geduld moeten hebben tot de Jaarlijke BlizzCon, die ook dit jaar begin augustus in Anaheim, California wordt gehouden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou