Nieuwe screens en info Super Smash Bros. Brawl | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op deze vroege morgen brengen we je een kruiwagen vol met info en screens betreffende de nieuwste fighter waarin koddige Nintendo-gerelateerde characters het tegen elkaar op nemen, Super Smash Brawl voor de Wii. Nintendo heeft onlangs de officiële site van de game geopend en daar is veel nieuw intere ant spul te vinden, zoals afbeeldingen van (nieuwe) moves van characters en natuurlijk enkele nieuwe omgevingen en vechterbazen.

Op de site zijn ook nieuwe details te vinden over de muziek die de game zal bevatten. Deze zal niet gecomponeerd worden door een enkel persoon, maar is een samenwerkingsverband tu en verschillende grootmachten binnen de industrie, lees even de lijst met ons mee: Koji Kondo (Mario en Zelda), Akihiro Honda (Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots), Hajime Wakai (Pikmin en StarFox), Jun Fukuda (Killer 7 en Contact),

Yoko Shimumora (Kingdom Hearts), Masato Kouda (Devil May Cry en Monster Hunter), Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger en Xenogears) en Tomoko Sasaki (NiGHTS) zullen hun meesterschap aanwenden om de game van een degelijke muzikale begeleiding te voorzien. Of deze samenwerking ook betekent dat we characters uit de betreffende series in de game terug zullen zien, is niet zeker.

Op de screenshots zien we natuurlijk oude rotten die weer hun opwachting maken, zoals Fox McCloud, Mario Link en Kirby, maar ook nieuwkomers als Kid Icarus, Wario en MetaKnight zijn van de partij. Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden, dus bij deze wil ik je alleen laten met een hele trits aan nieuwe beeldinformatie van Super Smash Bros. Brawl. Enjoy!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou