Persona 5 Royal-trailer introduceert nieuw lid van de Phantom Thieves

Persona 5 Royal-trailer introduceert nieuw lid van de Phantom Thieves

De nieuwe trailer voor de rpg Persona 5 Royal introduceert de Phantom Thieves, een team bestaande uit de protagonist en zijn vrienden. Het zijn niet alleen oude bekende die worden geïntroduceerd, maar ook een nieuw lid: Kasumi Yoshizawa.

De verschillende leden van de Phantom Thieves zijn kort in actie te zien. De trailer introduceert gymnast Kasumi Yoshizawa, een nieuwe toevoeging aan het team.

Persona 5 Royal is een uitgebreidere versie van de originele game, Persona 5, en speelt zich af tijdens een nieuw semester bij Shujin Academy in Tokio. Naast een nieuwe personage is het verhaal ook verder uitgebreid en een nieuw gebied om te verkennen.

Persona 5 speelt zich af in het hedendaagse Tokio en volgt Joker na zijn overstap naar Shujin Academy. Joker wordt ten onrechte beschuldigd van een misdaad en wordt overgeplaatst naar Shujin Academy. Tijdens het schooljaar worden hij en andere studenten wakker met speciale krachten en zo ontstaan de Phantom Thieves, een groep burgerwachten die de inwoners van de wereld beschermen.

Dit doen zij door te reizen naar de Metaverse, een alternatieve dimensie die is ontstaan door de onbewuste verlangens van mensen. Daar stelen zij de kwaadaardige bedoelingen uit de harten van mensen.

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Watch on YouTube

Persona 5 Royal komt op 31 maart 2020 uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou