Nieuwe details over 50 Cent's aankomende game* | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Niet zo lang geleden wisten we te melden dat Curtis James Jackson III aka 50 Cent met een nieuwe game komt. Ondanks de kritiek op het eerste deel genaamd 50 Cent: Bulletproof (gebrek aan zelfkennis?) zullen Fifty en zijn G-unit-homies alsnog hun opwachting maken in 50 Cent: Blood on the Sand.

In een interview met producer Aaron Blean worden redelijk wat details gegeven over onder andere de setting en het verhaal. Ditmaal zal het verhaal zich niet louter afspelen in de donkere steegjes van 50's hood, 'the ghetto'  maakt plaats voor een fictief land in het Midden-Oosten. 50 Cent en zijn crew moeten daar namelijk optreden. Na het optreden weigert de concertleider 50 en G-unit te betalen, ondanks hun formidabele prestaties op het podium. 50 bedreigt de beste man waardoor hij zich later toch geneigd voelt de schuld af te betalen. Maar Fifty en G-unit krijgen niet uitbetaald in geld, ze ontvangen een kostbare diamanten schedel. Wanneer Fifty en zijn crew het land willen verlaten lopen ze in de val en wordt de schedel gestolen. Vervolgens zullen de homeboys alles op alles zetten om de schedel terug te krijgen. We zijn benieuwd... Een beetje dan.

Update: Hoewel het mi chien te belachelijk lijkt om echt waar te zijn, dit is dus geen 1 april grap. Die zou vanzelfsprekend vele malen grappiger zijn.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou