Nieuwe details GTA IV bekend gemaakt | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Rockstar Games heeft zeer onlangs kleine details losgelaten betreffende hun aankomende game Grand Theft Auto IV, welke in oktober het levenslicht moet zien. De ontwikkelaar is behoorlijk geheimzinnig over hun kindje, maar de volgende details lieten ze wel ontglippen:

- Rockstar wil een volledig nieuw audio-systeem integreren in de game. Dit heeft echter niets met custom soundtracks te maken. Het is niet bekend of de welbekende radiostations behouden zullen blijven.

- De speler zal geen gebruik kunnen maken van jetpacks en skateboards, maar de vertrouwde fiets is wel aanwezig.

- Het eiland Staten Island in New York wordt niet in de game verwerkt, aangezien dit te veel op de andere gebieden zou lijken.

- De enige vorm van schermtekst die dient ter behulp van de speler zal bestaan uit (tijdelijke) informatie over het betreffende gebied en het wapen die de hoofdrolspeler bij zich draagt.

- Er kan gebuik gemaakt worden van openbaar vervoer, zoals een metro en een veerpont.

- Rockstar is op dit moment nog in overleg of het totale gebied meteen voor de speler beschikbaar zal zijn of dat de stad wordt verdeeld in verschillende delen die middels bruggen bereikbaar zijn, zoals we dat kennen uit de vorige GTA-games.

Langzaam aan druppelen de eerste details rondom GTA IV binnen. Zodra er meer bekend is, lees je dat natuuurlijk op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou