Nieuwe adventure aangekondigd: Memento Mori | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In een tijd waarin de adventure een genre is dat moet vechten voor bestaansrecht, durft de Tsjechische ontwikkelaar Centauri het aan om een avontuur van de oude stempel te ontwikkelen waarbij duidelijk gekeken wordt naar iconen binnen dat kader, zoals de oudere Alone in the Dark games. Het project heeft de titel Memento Mori gekregen, wat "gedenk te sterven" betekent in het Latijn. We kunnen er dus al voorzichtig vanuit gaan de game minder fleurige onderwerpen ten grondslag zal hebben.

In Memento Mori kruipt de speler in de huid van politieagente Larisa Ivanovna Svetlova, die een aantal kunstroven uit de Hermitage van St. Petersburg moet onderzoeken. Ze wordt hierbij geholpen door de 31-jarige Maxim Durand, een kunstvervalser die met zijn connecties binnen de kring van kunstrovers goed van pas kan zijn. De speler speelt afwi elend met deze twee personages spelen en gaandeweg de game zal blijken dat de kunstroof een opzet was voor iets veel groters; oude geheime genoodschappen doen hun intrede en deze personen doen niet zo moeilijk over een lijk meer of minder...

Voorlopig is dit het enige wat er over de game bekend is, naast driegloednieuwe screenshots die meteen de toon zetten voor de sfeer in degame. Memento Mori moet in het jaar 2008 voor de PC verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou