Nederlands Kampioenschap Gamen 2008 in Utrecht | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De E-sportbond heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat het Nederlands Kampioenschap Gamen 2008 in Utrecht zal plaatsvinden. De finale heeft plaats op 21 juni in een speciaal ingerichte 'game-arena' in het centrum van de Domstad.

“Het wordt nog groter, nog spetterender en nog officiëleraangepakt dan het NK Gaming van vorig jaar,” zegt Jasper Schoo, voorzitter vande E-sportbond. “Wij hebben dit jaar de handen ineen kunnen slaan met partijenals de Gemeente Utrecht en AMD, waardoor het mogelijk is geworden het NK Gaming2008 nog beter neer te zetten. Gaming begint eindelijk een echte sport teworden.”

De wethouder van Economische Zaken in Utrecht, Dhr. Spit, ziet de komst van het NK Gamen naar zijn stad als een aanwinst. "We zijn erg blij dat we dit evenement naar Utrecht hebben kunnenhalen. Utrecht profileert zich momenteel als dé stad op het gebied van gaming.Naast de goede opleidings- en onderzoeksmogelijkheden die we bieden en degamebedrijvigheid mocht het Nederlands Kampioenschap Gaming natuurlijk nietontbreken."

Via de website van het NK Gamen kun je stemmen op de games waarvan jij wilt dat ze onderdeel uitmaken van het NK. Wanneer de games gekozen zijn zullen via online en offline voorrondes de uiteindelijke deelnemers aan de finalerondes worden bepaald.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou