MMO Fury niet zo gratis speelbaar als gedacht | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is ons een tijd voorgehouden dat de Ma ive Multiplayer Online-game Fury geen maandelijkse kosten zou hebben. Ontwikkelaar Auran was hier niet helemaal eerlijk mee, want spelers krijgen een optie om wel te betalen. En tasten gamers dan uiteindelijk elke maand in de buidel, dan krijgen ze heel wat extra's:

Quick travel in de tempels en scholenVia VoIP praten (niet betalende gamers kunnen enkel luisteren)Een extra item Roll SlotExtra "rested gold bonus"Privileges tijdens een veilingPrioriteit bij het inloggenMeedoen met wekelijkse en seizoengebonden wedstrijdenPersoonlijke veldslag-statestiekenIn-game Customer ServiceExtra toegang tot de test server om nieuwe content te zienEn hier houdt het niet mee op. "In de toekomst zullen meer features geïntroduceerd worden voor Immortals (betalende spelers) zoals crafting, behuizing, speciale Clan-functionaliteiten en veel meer." Vertelt Paul White van Auran. "We houden het recht om op elk moment bepaalde features exclusief voor de Immortals aan te bieden."

Eergisteren werd bekend dat Codemaster Fury naar Europa gaat brengen. Of Codemasters hetzelfde betaalsysteem gaat hanteren is niet bekend, maar de kans is wel groot. In Amerika kost het Immortals-abonnement 10 dollar per maand.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou