Microsoft kondigt Xbox 360 Arcade pakket officieel aan | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Er waren al heel wat geruchten over een nieuw Xbox 360 pakket dat het huidige Core model zou moeten gaan vervangen. Nu is er eindelijk bevestiging vanuit het Microsoft kamp. In een gesprek met de Financial Times kondigde Microsoft topman Robbie Bach het Xbox 360 Arcade pakket aan.

Deze bundel zal voor $279 worden verkocht en bevat naast de 360 een wirele controller en drie Xbox Live Arcade games, te weten Pac-Man, UNO en Luxor 2. Volgens uitegelekte foto's zou het Pac-Man spel, eigenlijk Pac-Man Championship Edition zijn. Verdere geruchten beweren dat het Arcade pakket met nog twee spellen meer geleverd zal worden, namelijk Boom-Boom Rocket en Feeding Frenzy. Bach zei hier echter niks over.

Volgens Bach moet het nieuwe pakket de concurrentie aangaan met Nintendo's Wii. Hij zei hierover: "Het Arcade pakket brengt [ons] de mogelijkheid om een nieuw publiek aan te spreken. Zij zijn waarschijnlijk een beetje meer georiënteerd op casual games, op zoek naar een leuke ervaring voor de hele familie of meer gericht op de prijs."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou