Meespelen in Far Cry blijkt gemiste kans | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Dat Uwe Boll niet een van 's werelds beste filmregi eurs aller tijden is, is al lang geen nieuws meer. Dat hij systematisch een lijstje met potentieel verkrachtbare games afwerkt en ze omzet in de grootste wangedrochten op filmgebied was ook al bekend. Maar dat de filmindustrie nu pas heeft opgepikt dat Boll eigenlijk het talent heeft van een bakvis als het op films maken aankomt, is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen.

Voor zijn nieuwe film Far Cry, die zich niet op een warm, tropisch eiland afspeelt, maar in het Canadese Vancouver wordt opgenomen, is hij dringend op zoek naar acteurs omdat (schrik niet) er vrijwel niemand is die in zijn film wil spelen. Uwe Boll liet zich echter niet uit het veld slaan en bedacht een briljant plan om alsnog een verzameling acteurs bij elkaar te krijgen: een veiling op eBay. Helaas is de veiling na een enorm succes (nul komma nul bieders) inmiddels weer gesloten. Voor maar liefst €2.498,- kon je je tot voor kort aanmelden voor een figurantenrol in de film Far Cry en op het witte doek schitteren naast de legendarische Til Schweiger. De reis naar en het verblijf in Vancouver waren echter niet bij de prijs inbegrepen, maar je kreeg er wel exclusieve crewfeesten en een naamvermelding op IMDB voor terug!

Far Cry staat voor volgend jaar in de planning, maar het valt nog te betwijfelen of hij daadwerkelijk de bioscopen zal halen. Wellicht zullen we de film eerder terugvinden in één van de vele budgetbakken die onze mediawinkels rijk zijn.

Het is de hand van de legendarische Til Schwei- uhm, Jack Carver..


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou