Meer beeldmateriaal en informatie Soldier of Fortune 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Hoewel er de laatste tijd al wat informatie uitlekte omtrent Soldier of Fortune: Pay Back, heeft Activision nu pas het spel officieel aangekondigd. Met de aankondiging komt ook de eerste concrete informatie rond deze titel beschikbaar. Zoals was te verwachten, vormen de realistische verwondingen van tegenstanders opnieuw een speerpunt van het spel. Met een arsenaal van dertig wapens, waaronder machinegeweren, granaatwerpers en futuristische prototypes, kun je tegenstanders tot lo e hoopjes ledematen en ingewanden herleiden.

Pay Back kent een singleplayer-verhaallijn rond de huurling Thomas Mason, die wordt opgetrommeld voor klusjes waar het leger zijn vingers niet aan durft te branden. Je vecht op exotische locaties tegen zwaarbewapende extremisten en hoeft daarbij niet op een kogel meer of minder te letten. De vijftien verschillende tegenstanders staan om praktisch elke hoek, waardoor de actie nauwelijks onderbroken wordt voor een moment van bezinning.

Natuurlijk is ook een multiplayergedeelte van de partij. Spelmodes als death match, team death match, elimination, team elimination, capture the flag en demolition kunnen online gespeeld worden. Je speelt vanzelfsprekend in speciaal ontworpen multiplayermaps en je statistieken zullen tu en meerdere spelrondes bijgehouden worden. Soldier of Fortune: Pay Back wordt gemaakt voor Xbox 360, PS3 en PC en zal in de VS in november verschijnen. Over een Europese release is nog niets bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou