mattiebo vertrekt | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

heey gasten op gamer.nl,

Ik ga vrijdag 3 weken op vakantie en waar ik naartoe ga is geen internet dus ik zal ook 3 weken niet op gamer.nl kome. Vrees niet ik heb jullie niet verlaten I'll be back ;-)

Ik neem op vakantie wel de laptop van mijn moeder mee, die kan morrowind net aan dus die heb ik ook maar even geinstaleerd. Lord lurtz heeft trouwens ook nog belooft om die te kopen; dus lurtz, als ik terug ben van vakantie moet je hem in huis hebben anders laat ik al mijn tbs ideen op je los;-)

Ik heb opzich wel zin in de vakantie in zuid west frankrijk. Ik heb me ook voorgenomen om een babe te scoren zodat ik niet diezelfde nachtmerries als metalsonic ga krijgen :P er zijn veel nederlanders op de camping waar we naartoe gaan dus moet lukken.. hoop ik.

Omdat ik nou toch heerlijk opdreef ben met bullshit vertellen ga ik ff wat dingen uitleggen aan de onwetende onder jullie.

Ik leg mijn nickname even uit;-) moeten jullie ook een keer doen.. ik ben vooral benieuwd hoe fant aan de zijne komt :P

mijn echte naam is mathijs bontje. Mijn eerste echte veelgespeelde online spelletje was runescape. Ja ik geef toe het is erg ;-) maar ik zat in groep 6 en was net 10 dus veel kan je me niet kwalijk nemen. Het was ook een hele rage bij ons in de klas dus ik deed ook maar gewoon mee. Mathijs is niet zo'n hele erge naam maar bontje.. gatverdamme.. wat een ***** achternaam.. en al mijn vrienden noemde me al mattie dus mattie was al snel mijn keuze.. maar die naam was natuurlijk al bezet.. toen dacht ik even aan mattiebontje.. maarnee want bontje is een ********* en een ******** achternaam.. dus werd het mattiebo.

interesant hea? :P

Ook even uitleg over mijn avatar ;-) dat poppetje met die gele hoed op is stewie.. een personage uit de family guy serie die jammer genoeg niet in nederland op tv is. Je kan de serie het beste zien als de simpsons op crack in de 5e versnelling.. oftewel: dikke fun

stewie is een baby van precies 1 jaar oud maar heeft de hersen inhoud van een genie. Hij heeft nou al plannen om de wereld over te nemen en doet constant moord aanslagen op zijn moeder. I love him

en om heven een stukje family guy te laten proeven hier een kort gesprek

L: is de vrouw van peter (lois)

P: is peter

Z: is de zwangere vrouw

Er ligt een zwangere vrouw en de dokter is zonet doodgegaan aan een verkeerde injectie spuit dus L P en Z staan er alleen voor:

L: Peter do something:O

P: what do i have to do..?

L: look if the baby is coming

P: no i only se a bubble gum bubble out of her vergina

L: thats the baby!!! Push Push

P: im trying but it wont go back in

L: nog you moran

Z: aaaahhahaggaaaah

ik hoop dat jullie het gesprekje een beetje begrijpen, zo nee dan moet je de serie maar eens kijken.. zo ja dan ook ;-)

Er komt ook een family guy game uit om het toch nog een beetje over games te laten gaan. Alleen komt die jammer genoeg waarschijnlijk niet uit in nederland.. maar fant heeft daar een hele leuke oplo ing voor ;-)

Ik wou ook nog even zeggen dat als ik terug kom van de vakantie ik nog maar 4 maanden hoef te werken en dan een xbox360 heb.. finally.

Nog even op een rijtje wat ik wil als ik terug ben van vakantie:

uitleg van de nicknamen

lurtz heeft morrowind

een babe

mod's bedanken voor hun tollerantie in verband met de comments en doc's (dat ik die woorden kende)

plannen voor het 24e rijk

even mijn excuses maken voor alle spelfouten die in deze doc staan. maar om heel eerlijk te zijn kan het met niks schelen.. jullie doen maar moeite om het te lezen;)

VICTORY IS MINE
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou