Live a life no regrets | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

"Live a life no regrets" Een uitspraak die voortkwam in Naruto, wat was die serie mooi tot en met episode 150 of iets in die trand. Tot dingen zich gingen herhalen, daarvoor was het een ontzettend goede verhaallijn met mooie helden en nog beter uitgewerkte antihelden.

Ik had dit jaar mijn Propeduise gehaald bij de studie International Management, wat klinkt dat toch chique. Dit terwijl het gewoon een afstudeervariant is van commerciële economie , een hbo opleiding op de hoge school van Amsterdam. Ik had mijn P gehaald in het 2de jaar , ik moest hem halen aangezien anders alle tot nu toe behaalde punten voor niks waren.

Toen ik mijn P had gehaald in het begin van het jaar , toen verwaarloosde ik tweede jaars vakken erg. En dat ging dan over het niet volgen van le en en slechts enkele vakken volgen. Ik had mijn p gehaald, en had geen zin meer.

Om van de 2de naar de 3de te gaan heb je weer 40 punten nodig, en daar zit je dan met 33 punten en nog een paar moeilijke her tentamens in het vooruitzicht. De 40 punten kunnen nog gehaald worden, verwijten doe ik mijzelf voor de weinige inzet in dit jaar waar ik ook veel met andere dingen bezig was. Dingen als de opleidings commi ie en het verkiesbaar stellen voor de Medezeggenschaps raad voor 2007-2008 wat mij btw ook is gelukt.

Live a life no regrets gaat perfect op, ik heb nu geen tijd om spijt te hebben over het verleden er moet namelijk nog werk verzet worden en spijt kan later nog wel komen. Live a life no regrets is toch wel één van de mooiere uitspraken van het leven, en nu moet ik er ook naar leven.....


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou