Leipzig: The Aftermath | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

We schrijven een zachte nazomerse avond. Collega's Frans enMichiel nemen even contact met elkaar op om nog even bij te kletsenover de Games Convention. Hun relaas lees je hier.

Michiel: Hey Frans! Al weer helemaal bijgekomen van de Games Convention? Wat was het een feest hé? Wat zijn de dingen die jou het meest zijn bijgebleven?Frans: Pfoe, wat niet? Ik moet zeggen dat de woensdag dé dag was. Het was de dag van StarCraft II, waar ik mijn eerste twee potjes ooit heb gespeeld (en natuurlijk heb gewonnen). Het was ook de dag van het vele Duitse bier (en ontelbare cocktails!), het ontmoeten van grote helden als Colonel John Antal die bij Brothers in Arms de historische correctheid doet, het zien van vele andere vette games en, jawel, de booth babes. Met als ultiem hoogtepunt natuurlijk het Speedlink-feestje 's avonds. Daar kan jij over mee praten he? Michiel: De woensdag was inderdaad de vetste dag. We hebben toen ook veruit het meeste gedaan. Het was alleen een beetje jammer van het slaaptekort en de White Ru ians de avond ervoor, maar goed het was het waard. Ik heb ook enorm toffe games gezien, met als hoogtepunt mijn interview met Kobayashi, die toch wel een held van mij is. En dan natuurlijk het feest van die avond! Yarno had nog verteld dat het een klein feestje zou worden, maar wat we daar aantroffen sloeg echt alles! een enorme beachparty met een uitgebreide BBQ, gratis drank en vrouwen. Oh Frans, de vrouwen...Frans: ... die waren zeker niet niks nee! Vaak krijg je het idee dat de vrouwen er maar bij staan als mooie opvulling, maar tegenwoordig heb ik steeds meer het idee dat de dames er ook daadwerkelijk zin in hebben en ook écht intere e tonen in de games waar ze bij moeten staan. Hoe al die wulpse EA-dametjes in de weer gingen... je zou bijna casual gaming gaan  stimuleren! Maar ook op het feest ging het goed los met de dames die men daar voor had ingehuurd. Het was alleen wel jammer dat ze niet in die zwembaden gingen zitten die er speciaal neergezet waren, maar ja, je kunt niet alles hebben, hahaha! Gelukkig hadden we de pokerchicks (en de foto's) nog!

Word je 's ochtends wakker, zie je zo'n Duitse knakker onder je raam, diep in coma, liggen. Even dachten we dat hij dood was. - Frans

Michiel: De boothbabes vielen me inderdaad nog alles mee. Vaak zijn het van die types met het IQ van een walnoot, maar sommigen hadden zelfs nog wat verstand van games! Philip en ik hebben nog een flinke tijd alleen over de beurs gelopen met de camera in onze klauwtjes, op zoek naar vrouwelijk oogvoer. Onder andere een meisje die kennelijk was vergeten om ondergoed aan te doen en als je dan met je benen los van elkaar gaat zitten op een Fatboy, met alleen een kort rokje... Tja... We hebben uiteindelijk nog flink wat op band kunnen zetten, dus ik hoop dat het kantoor uiteindelijk nog met een leuk item kan komen, dan kunnen de gebruikers ook zien waar wij het over hebben! We zijn uiteindelijk nog een grietje tegengekomen die in haar eentje buiten de hallen Jam Se ions van EA zat te spelen op de DS. Echt een heel leuk ding (de DS en de game ook hoor) die ook nog eens flink kon zingen. Maar om even terug te komen op het feest, ja, de meisjes van de Pokerroom konden er inderdaad wat van! We hebben het uiteindelijk nog enorm gezellig gehad met Eileen, maar haar goudblonde lokken en betoverende kijkers. *zucht* Na die drie ku en van haar, was ik mijn wangen nooit meer! Er waren wat Gin Tonics voor nodig om mijzelf moed in te drinken, maar dan heb je ook wat! Heb jij toevallig nog wat pics van hen om te laten zien, de mijne zijn helaas mislukt.Frans: Ik weet dat Niels Keurentjes van Xboxic (Niels, mocht je dit lezen: waar was je, lul!) een aantal fijne kiekjes heeft gemaakt. Yarno kwam bovendien nog met deze foto aanzetten. Ik vraag me trouwens af wat er met de footage gedaan kan worden. Al die leuke opnames moeten toch wel omgebakken kunnen worden tot een niet onaardig filmpje dacht ik zo. Ach ja... feestjes.  Ik heb trouwens nog twee muntjes die we van de dames kregen, we kunnen dus nog steeds in de botsauto's! Hahah, mi chien iets voor volgend jaar? Het is trouwens jammer dat we op de donderdag niet zoveel konden doen, aangezien we 's middags weer weg moesten. Daardoor zit je toch een beetje gehaast je afspraken af te werken. Helemaal die van Rock Band, waar ik door dat lefty flip probleem amper kon spelen. Ik kon wel janken, want het spel is zó gaaf, en dan kun je niet uit je dak gaan.  Tot ook grote spijt van Harmonix, die al helemaal ons terug wilden laten komen nadat ze alles gereboot hadden. Maar ja, kon niet he... Gelukkig nog wel toffe goodies kunnen scoren. Liep vandaag nog met m'n Rock Band pet door de faculteit heen. Opmerkelijk hoe weinig mensen het hier kennen eigenlijk. Waarschijnlijk ben ik, als ik die pet draag, hipper in de Verenigde Staten dan hier, denk ik, hahaha...

De eh, cameltoe Speedlink dames

Michiel: De botsauto's! Ik heb dat muntje ook nog steeds volgens mij! Al met al echt een hele geslaagde avond, bij deze: Speedlink bedankt en Yarno is de man! De dag erna was voor mij nog wel het best denk ik. Alleen maar leuke afspraken gehad: een interview en speelse ie van Stranglehold, het interview wat wij samen nog hebben gedaan voor StarCraft II, waar de lezers ook nog snel beelden van zullen zien en natuurlijk de persconferentie van Metal Gear Solid 4! Ik keek daar echt de hele dag naar uit en gelukkig ben ik niet teleurgesteld! Uiteindelijk ook nog een paar woorden met mijn grote idool Hideo Kojima kunnen wi elen (het werd eens tijd dat die man Engels ging spreken!) en ik ben met hem op de foto gegaan. Het was alleen jammer dat ik mijn MGS-games was vergeten om te laten signeren. Ach, je kan niet alles hebben, maar die convo was echt het hoogtepunt van mijn bezoek daar! Het was inderdaad jammer dat Rock Band in het water liep, maar gelukkig heb ik er een leuk shirt aan over gehouden waar ik vandaag heerlijk in heb gesport.Frans: Ho wacht, ben ik je held niet?Michiel: Maar Frans, natuurlijk wel, alleen ben jij natuurlijk een stuk bereikbaarder! Ik heb het wel enorm met je naar de zin gehad, weer een enorm waardevolle herinnering rijker. Eh ja, dat kan je shadier opvatten dan ik het bedoel waarschijnlijk... Anyhow, ik denk ook dat we Iris en Nils van Sanoma even moeten noemen. Nils heeft toch maar mooi dat hele eind gereden en Iris heeft het allemaal prima op touw gezet. Dus bij deze denk ik dat onze projectmanager ook wel een pluimpje in haar wel gevormde derrière heeft verdiend!Frans: Het was inderdaad serieus tof. Met jou, maar ook met de gehele crew hebben we weer gigantisch veel gelachen. Meer dan geslaagde afsluiter van de vakantie als je het mij vraagt. Applausje voor Iris en Nils, abosluut. Enne Michiel, ik zeg: volgend jaar weer! Al moeten we dan maar wel kijken of we ergens anders kunnen ontbijten. Niets mis met de kamers, maar dat droge brood en dat sinasappelsap -  wat eerder smaakte naar melk - deed mij serieus zum kotzen im der schläfriger Löwe in het immer pittoreske Leipzig. Of moet ik zeggen: City 17. Want het is dat er geen Citadel in het midden van de stad stond, maar anders.... Michiel: Ik vond het ook echt een enorm vette ervaring en ik ben er trots op dat ik hem mee heb mogen maken! Enorm veel gelachen, gedronken en natuurlijk gegamed! Dat het volgende tripje ook maar zo tof mag worden!. Frans, ik ga weer, spreek je snel!Frans: Alles klar!
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou