Lara’s verjaardag klaargestoomd voor Steam | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het nieuwe avontuur van de bekendste gamebabe ter wereld zal in Nederland over slechts twee dagen in de winkels te vinden zijn, maar Tomb Raider: Anniversary kan voor de pc ook worden aangeschaft via Valve's online distributiesysteem Steam. Voor slechts $29.95 (ongeveer de helft van wat je er in de winkel voor kwijt bent) valt deze remake van de eerste Tomb Raider uit 1996 al te pre-orderen en te pre-loaden; waarna de game op 1 juni vrijgegeven zal worden.

Tomb Raider: Anniversary is niet zomaar een remake. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft alles in het werk gestoken om de memorabele momenten uit het originele spel te behouden en daarnaast te zorgen voor een hoop extra materiaal. Zo zijn de levels uitgebreider, zijn er extra puzzels toegevoegd en wordt de game voortgestuwd door dezelfde engine waarmee eerder Tomb Raider: Legend werd gemaakt.

Het aantal titels op Steam blijft gestaag groeien, mede dankzij de recente deal met uitgever Eidos. Eerder werden games als Just Cause, Battlestations: Midway, Thief: Deadly Shadows, Deus Ex en de Hitman serie al ter download aangeboden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou