Killzone 2 in september, Resistance 2 in november | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op het Britse releaseschema voor de PlayStation 3 zijn de maand van uitgave voor enkele toptitels in het najaar bekend gemaakt. Hoewel de meeste data al eerder genoemd waren is dit de eerste keer dat deze ook officieel bevestigd worden.

Ten eerste zal Killzone 2, de voor ons Nederlanders bijzondere titel, in September dit jaar verschijnen. Ook de bizarre platform game LittleBigPlanet kunnen we in die maand verwachten. De opvolger van de eerste grote titel voor de PlayStation 3, Resistance, verschijnt tevens in het najaar, om precies te zijn in november.

Daarmee heeft Sony een uitstekende line-up voor het enorm belangrijke kerstseizoen, waarin doorgaans de meeste games verkocht worden. Een goed teken, aangezien de PlayStation 3 in zijn eerste levensjaar nogal veel kritiek kreeg over het aanbod aan games. Sony lijkt nu weer keihard terug te slaan, wat alleen maar als goed teken voor ons gamers gezien kan worden.

Tot slot is er ook eindelijk een Europese datum voor Time Crisis 4. Deze game verscheen al in november vorig jaar in de Verenigde Staten en zal nu pas op 18 april zijn intrede maken op de Europese markt. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou