Kerstmis zorgt voor feestelijke sfeer in World of Warcraft | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is een jaarlijkse traditie dat World of Warcraft er rond de kerstperiode extra feestelijk gaat uitzien. Ook dit jaar mogen we weer de nodige gekkigheid verwachten, zoals de mogelijkheid tot het gooien van sneeuwballen. Toch komt ontwikkelaar Blizzard dit jaar weer met wat nieuwe dingen op de proppen, waaronder een gloednieuwe beloning als je de bekende Holiday Quest weet op te lo en.

Eens je deze queeste tot een goed einde hebt gebracht krijg je namelijk The Preserved Holly, een item waarmee je je flying mount in een vliegend rendier kan omtoveren. Verder zal het ook mogelijk zijn om met de Handful of Snowflakes, alweer een nieuw voorwerp, sneeuwvlokken te laten neerdalen op het hoofd van eender welke speler in je omgeving.

Als laatste laat Blizzard nog weten dat bepaalde eindbazen een feestelijk humeur hebben gekregen waardoor ze niet aangepaste kleren hebben aangetrokken, maar ook speciale kerstvoorwerpen zullen achterlaten als je ze weet te verslaan. De feestelijke eindbazen zijn:

Grand Warlock Netherkurse (Shattered Halls)

Grandmaster Vorpil (Shadow Labyrinth)

Exarch Maladaar (Auchenai Crypts)

Captain Skarloc (Durnholde Keep)

Nethermancer Sepethrea (Mechanar)

High Botanists Freywinn (Botanica)Als laatste is er ook nog de Mechanotoy te verkrijgen, een leuk stuk speelgoed dat onder de kerstboom in Orgrimmar en Ironforge te vinden zal zijn. Wij wensen alle spelers van World of Warcraft alvast veel plezier met de digitaal gecreëerde kerstsfeer!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou