Kaartverkoop Games in Concert 2 start 22 augustus | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

We zijn nog maar net bijgekomen van Games in Concert op Lowlands, maar achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de volgende editie.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Games in Concert 2 op 8 december plaats zal vinden, nu kunnen vanaf 22 augustus ook de plaatsbewijzen gereserveerd worden.

De locatie van deze tweede editie zal wederom Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht zijn, al is de concertzaal vanwege een grondige verbouwing tijdelijk verhuisd van het Vredenburg naar Leidsche Rijn.

Games in Concert op Lowlands 2007

Tegelijk met deze aankondiging is ook bekend gemaakt dat het concert ditmaal gedirigeerd zal worden door Laura Karpman, ondermeer bekend van de muziek uit de games Everquest2, Untold Legends en Field Commander.

Ook is er wat meer informatie over de tracklist naar buiten gebracht, zo staan deze keer onder andere Lara Croft, Gran Turismo, Kingdom Hearts, Fable en Soul Calibur op het programma. De volledige lijst wordt binnenkort bekend gemaakt.

De Lowlands bezoekers weten gamemuziek ook goed te waarderen

Hieronder het volledige persbericht:

Muziek van topgames in Games in Concert 2op 8 december in VredenburgMuziek van topgames als LaraCroft: Tomb Raider en GranTurismo 4, uitgevoerd door het Metropole Orkest. Dat zijn deingrediënten voor Games in Concert 2op zaterdag 8 december in het Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. Games in Concert 2 wordt georganiseerddoor de website Gamer.nl en NCRV Radio. Onder leiding van de Amerikaanse dirigent/componist Laura Karpman speelt het Metropole Orkest muziekstukken van topgames, zoals Soul Calibur, Fable en Kingdom Hearts. Karpman schreef muziek voor onder andere de populaire games Everquest 2, Untold Legends en Field Commander.In 2006 organiseerden NCRV Radio en Gamer.nl voor de eerste keer Games in Concert in Muziekcentrum Vredenburg, met onder andere gastoptredens van The Sheer en After Forever-zangeres Floor Jansen. Op zaterdag 18 augustus vond de reprise van dit concert plaats op het Lowlands-festival, voor ruim 15.000 mensen.Games in Concert 2 vindt plaats op zaterdag 8 december in Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. Kaartverkoop start vanaf 22 augustus en kosten 25 euro in de voorverkoop (exclusief servicekosten). Kaarten zijn online te reserveren via www.ticketservice.nl en bij postkantoren, Free Record Shops, Muziekcentrum Vredenburg en via telefoonnummer 0900-3001250 (45 cpm). Meer informatie over Games in Concert 2 is te vinden op www.gamesinconcert.nl.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou