Informatie en screenshots Wii-versie FIFA 08 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

EA Sports brengt FIFA 08 in een aangepaste vorm ook naar de Nintendo Wii. De nadruk op grafische pracht van de next-gen versies maakt plaats voor een vernieuwde besturing die zich meer arcade opstelt dan we uit eerdere versies gewend waren.

Kort gezegd bestuur je de spelers met de Nunchuck, waarbij je met de Z-knop kunt springen. Schieten doe je met de Wii-mote: een beweging naar boven levert een schot door de lucht op en een beweging naar beneden betekent een schuiver. Vervolgens kun je een schot curve geven door tijdens de beweging de Nunchuk ook schuin te houden. Pa en doe je door op de A-knop te drukken wanneer je in de richting van de beoogde ontvangende speler staat. Geavanceerde bewegingen zijn mogelijk door allerhande combinaties van de knoppen.

Naast een andere besturing voegt EA ook drie minigames aan de game toe, genaamd Keep It Up, Table Soccer en Blast It. De spelletjes worden gespeeld met de Mii's, die al eerder bevestigd werden, en zijn minigames zoals we die vaker op de Wii zien: simplistisch van aard maar door de bewegingsgestuurde controller toch wel leuk. De eerste screenshots van de game vergezellen de preview die GameInformer van de Wii-versie heeft geschreven. Met dank aan Projectdarkadder voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou