Info over mysterieuze modus uit Super Smash Bros. Brawl | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Met de regelmaat van de klok geeft Nintendo nieuwe beelden vrij van Super Smash Bros. Brawl, het langverwachte vechtspel waarin zowat alle belangrijke Nintendo-iconen de revue pa eren. Vandaag echter geen verse screenshots, maar wat informatie over een nogal vreemde modus die in het spel zal zitten.

De maker van het spel, Masahiro Sakuri, heeft zopas kort toegelicht dat de trofeeën die we kennen uit Super Smash Bros. Melee (Gamecube) ook zullen terugkeren in Brawl, maar deze keer een veel grotere rol vervullen dan enkel leuke verzamelobjecten. Heel duidelijk was de man niet, maar blijkbaar zullen trofeeën in Super Smash Bros. Brawl ook kunnen ingezet worden in een special daarvoor gemaakte modus waarin ze het tegen elkaar zullen opnemen. Inderdaad, de trofeeën die je weet te verzamelen zullen tegen mekaar kunnen vechten!

Verder liet Sakuri nog weten dat er tijdens een gevecht tu en de trofeeën bepaalde regels zijn. Maar, wanneer iemand (of iets) deze regels breekt zullen de gevolgen groot zijn en zal een bepaalde 'prijs' betaald moeten worden. Hoe deze mysterieuze modus precies werkt blijft dus nog even een...eeuuhm....mysterie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou