ideas | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

een paar ideëen voor de volgende generatie(s) van fifa manager

of voor mensen die zelf ontwerpen maken en dit in een patch kunnen stoppen.

Stadium Builder:

1.het zou gaaf zijn als je verschillende velden hebt. zo heeft de ene club brede stroken, de andere smalle stroken. heeft de ene club vierkanten gras etc.

2.ten tweede zou het vet zijn als er verschillende doelnetten waren. zo heeft bijvoorbeeld HSV het eigen logo in het net. en heeft ajax wit-rood-wit net. het zou leuk zijn als je die zelf kon tunen, net zoals je het logo bijvoorbeeld op de tribune kunt zetten.

3.ook geldt dit verhaal voor de dugouts. Iemand heeft voor een patch al dugouts gemaakt. maar het zou leuk zijn als je bijvoorbeeld je logo op de dugout kon zetten.

4.daarnaast moet er een optie zijn om een gracht rond het veld te bouwen. bijna iedere nederlandse club heeft een gracht: zie kuip, het kasteel, willem II stadion etc!! deze optie moet er zijn in de volgende delen.

volgende delen:

1.de doelnetten. ze zijn nu gewoon een muur, bewegen nauwelijks als de bal erin verdwijnt. deze moeten veel reëeler!

2.uit publiek en thuis publiek, waar het uitvak door jou staat aangegeven, daar moet het uitpubliek ook zitten. ook bij een doelpunt van het uitteam moet het gejuich minder hard zijn dan bij een doelpunt van het thuispubliek. ook moet er bij een doelpunt van het thuispubliek een muziektune of iets dergelijks worden gedraaid, dat maakt het spel realistischer.

3.het zou ook mooi zijn als er een camera optie was dat je in de dugout zit. dit geeft een extra gevoel dat je de trainer bent. je kan optie staan en zitten met een knop aangeven. al deze kleine details maken het spel veel reëeler!!

heeft iemand anders nog goede ideëen voor de vervolg series van fifa manager of ideëen voor makers van onderwerpen voor patches..

zet ze in het forum


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou